2016
Två diplom på Rådhuset. Dels Kulla Sparris i Jonstorp och Odlat & Utvalt på Sofiero Gård.
2015
Diplomutdelning på Rådhuset. På bilden tar Carlos Tuvesson från Soldattorpets Mejeri i Hyby emot diplomet. Hans fru Maria Tuvesson Lindgren var tvungen att stanna kvar på mejeriet med sina ostar. Till höger syns de båda pristagarna Elisabeth och Lars Hansson från Bjärhus i Klippan. Ytterligare ett diplom delades ut till Gunnaröds Gård i Stockamöllan. Tyvärr syns ej de båda pristagarna Carina och Alvar Sonesson.
2014
Tre diplom delades ut på Rådhuset. Goa Gård i Hasslarp, Katrina af Wetterstedt och Preben Andersson. Larsviken i Viken, Bitte Persson och Bertil Larsson samt Brödkultur Stenugnsbageri Petter Polacek.
2013
Jan Hedh delar ut diplom till Bjärefågel i Torekov för deras goda och långsamt uppfödda kycklingar. Bjärefågels VD Per-Olof Ingemarsson tar emot diplomet.
Diplom till Mats Olofsson på Vikentomater för deras smakrika och variationsrika tomater.
2012
I samband med Slow Food Skånes 10-års jubileum delade vi ut tre diplom på Fredriksdals Museum och Trädgårdar.
Kullalamm i Skäret med ägarna Otto och Anna Ramsay. Motiveringen läses upp av Jan Hedh.
Skåneländska Gastronomiska Akademins grundare och preses Sven-Olle R. Olson för sina stora kunskaper om Skånsk mat och matkultur.
Bjäre Rödkullakor Sinarpsdalen i Båstad. David och Lina Lindegren tar emot diplomet.
2004
Restaurang Salt & Brygga i Malmö. På bilden ägaren Björn Stenbeck och Slow Foods dåvarande internationella chef Renato Sardo.
Gastronomibutiken i Helsingborg. Andreas Lundh och Jeanette Bjursell.
Il Panificio i Malmö. Carmelo Di Bartolo och Sanne Kristiansen.
Per i Viken Charks ägare Claes Persson.