Tioårs jubileum den 13 maj 2012

Det har nu snart gått 10 år sedan vi startade Convivium Scania – Slow Food Skåne.
Det tänkte vi fira med ett rejält kalas på Fredriksdals Museum och trädgårdar i Helsingborg, söndagen den 13:e maj 2012. Vi bjuder in aktiva medlemmar, förre detta medlemmar och Slow Food vänner från Sverige, Norge, Tyskland och Danmark.
Vi har skickat en inbjudan till Carlo Petrini i Bra, grundare och ledare av Slow Food rörelsen och eftersom vi vet han är intresserad av Skåne, hoppas vi att han kan komma till oss.

Vi passar på att diplomera odlare och producenter, bjuder in press och media och vi arrangerar en sensorisk provning av smaker för barn. Dessertmästare Jan Hedh kommer att göra en härlig glass med blommor. Vi utlyser en tävling till den som kan göra den allra godaste rabarberpaj och maten som serveras kommer att presenteras av Per Dahlberg på Gastro.

Du kan redan anmäla dig nu på slowfood@telia.com
Välkommen

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.